Новости и Соопштенија

Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар

 
 
Picture of Арменд Салиу - (admin)
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
by Арменд Салиу - (admin) - Friday, 19 October 2018, 11:00 AM
 

Поради технички причини, распоредот за часови  на Факултетот за менаџмент е променет. Измените се однесуваат на одредени предмети.

Подолу можете да го најдете променетиот распоред.

Менаџмент - Распоред на часови 2018/2019 - зимски семестар (има нова промена виете наредена новост)