Новости и Соопштенија

Распоред за февруарска испитна сесија 2022/23 - Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за февруарска испитна сесија 2022/23 - Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Tuesday, 24 January 2023, 3:28 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоред за февруарска испитна сесија за академската 2022/23 година на факултетот за Психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет