Новости и Соопштенија

НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Tuesday, 10 November 2020, 3:09 PM
 

Почитувани студенти,

Пријавувањата за ноемвриска испитна (казнена ) сесија ќе се вршат од и - 11ти ноември.

Полагањето за ноемвриска испитна (казнена ) сесија ќе се врши од 23ти - 27ми ноември.

Доколку испитите не се пријават во предвидениот рок, односно се уплаќаат следната недела од предвидениот рок, во цената на испитот ќе биде вклучена казна за задоцнето пријавување, а истите треба да бидат пријавени најдоцна до почетокот на испитната сесија, односно 23ти ноември.

Студентите се должни пред полагање на одредениот предмет кој го пријавиле, да ја приложат уплатницата на професорот.

Истата потребно е да има пополнето цел на дознака ( име на предметот кој се пријавува) и да биде пријавена во предвидениот рок за уплата на испити во септемвриска испитна сесија.

Студентите кои нема да приложат уплатница уплатена во предвидениот рок, со цел на дознака (име на предметот кој го полагаат) нема да имаат можност за полагање на истиот.

Поради ситуацијата со ковид 19, ве замолуваме навремено и точно да ги извршувате предвидените задолженија, се со цел навремено и точно да ги исполниме предвидените активности за месец септември.

 

Со почит,

МИТ Универзитет