Новости и Соопштенија

Известување за средба со лекторката Катица Црвенковска

 
 
Picture of Admin User
Известување за средба со лекторката Катица Црвенковска
by Admin User - Tuesday, 5 October 2010, 2:17 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во четврток, 07.10.2010 год., во 14:00 ќе дава потписи и оцени лекторката по англиски јазик Катица Црвенковска.

Студентска служба
МИТ Универзитет