Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за летниот семестар за академската 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар за академската 2011/2012 година
by Admin User - Monday, 5 March 2012, 12:39 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите од парните семестри од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет