Новости и Соопштенија

Распоред на испити во јунска испитна сесија, академскаа 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити во јунска испитна сесија, академскаа 2011/2012 година
by Admin User - Monday, 11 June 2012, 4:44 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на испитите во јунска испитна сесија од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешна сесија

МИТ Универзитет