Новости и Соопштенија

Известување за студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Thursday, 14 July 2011, 12:49 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од Факултетот за архитектура дека задолжителната практична настава ќе се изведува во фирмата НЃ Инженеринг - Скопје (до општина Аеродром, на аголот со бул. 3та Македонска бригада) со почеток од 18.07.2011 година.
Претходно студентите се должни од студентската служба на Универзитетот да ги земат потврдите за упатување на пракса и дневник за пракса.

Ментор на практичната настаава
проф. д-р Вангел Дуновски