Новости и Соопштенија

Презентација на системот Moodle и Oracle Collaboration Suite.

 
 
Picture of Admin User
Презентација на системот Moodle и Oracle Collaboration Suite.
by Admin User - Tuesday, 13 October 2009, 11:57 AM
 
Се известуваат студентите од 1-ва година на сите факултети при МИТ Универзитетот дека на 15.10.2009 година (четврток) во 14:00 часот во амфитеатарот ќе се одржи презентација за управување со системот Moodle и Oracle Collaboration Suite. На секој студент ќе му биде доделено корисничко име и лозинка.

Напомена:
Присуството е задолжително за сите студенти од 1-ва година на сите факултети при МИТ Универзитетот.