Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Tuesday, 29 May 2012, 2:51 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат студентите од шести семестар од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси дека колоквиумите по предметите Процена на влијанието на животната средина и Управување со отпад ќе се одржат во понеделник, 04.06.2012 година, во 12:30.

Студентска служба
МИТ Универзитет