Новости и Соопштенија

Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура

 
 
Picture of Damjan Balkoski
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура
by Damjan Balkoski - Saturday, 9 February 2019, 8:43 PM
 

Распоред за февруарска испитна сесија на Факултетот за Архитектура за прв и втор циклус на студии.