Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултетот за архитектура
by Admin User - Tuesday, 14 September 2010, 12:02 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека сите испити кај професорот Мумен Абуаркуб ќе се одржат во петок, 17.09.2010г. во 14 часот.

МИТ Факултет за архитектура