Новости и Соопштенија

Известување за средба со асс. Горан Михајлоски

 
 
Picture of Admin User
Известување за средба со асс. Горан Михајлоски
by Admin User - Friday, 25 February 2011, 1:02 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во понеделник, 28.02.2011 г., во 9:30 ќе дојде асистентот по математика Горан Михајлоски, и ќе може да добиете потписи и оцени.

Студентска служба
МИТ Универзитет