Новости и Соопштенија

Известување за казнена октомвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за казнена октомвриска сесија
by Admin User - Wednesday, 6 October 2010, 1:44 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за термини за октомвриска сесија:

  • Пријавување на испити: 18.10. - 21.10.2010 година, со надомест од 1 500 денари од пријава на жиро-сметка на МИТ Универзитет.
  • Одржување на испити во октомвриска сесија: 25.10. - 29.10.2010 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет