Новости и Соопштенија

Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки

 
 
Picture of Елеонора А.
Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки
by Елеонора А. - Saturday, 27 June 2020, 7:29 PM
 

Почитувани студенти,

Резултатите по предметот Казнено право, полаган во јунска сесија можете да ги погледнете тука.