Новости и Соопштенија

Конкурс за учество во Еразмус мобилност за академската 2013/14 година

 
 
Picture of Admin User
Конкурс за учество во Еразмус мобилност за академската 2013/14 година
by Admin User - Sunday, 26 May 2013, 11:48 AM
 
Почитувани студенти,

Еразмус канцеларијата при МИТ Универзитет распишува интерен конкурс за избор на студенти од МИТ Универзитет за учество во Еразмус мобилност во академската 2013/14 година.
Деталите за мобилностите за кои студентите може да аплицираат може да се видат овде.
Конкурсот е отворен до 31.05.2013 година до 14.00 часот. Апликациите да ги поднесете електронски на e-mail адресата: veljanovska_katerina@yahoo.com и во печатен облик кај асистент м-р Катерина Велјановска.
Формуларот за апликација ќе го најдете на нашата web страница или да го превземете од овде.

Со почит,
Еразмус канцеларија
МИТ Универзитет