Новости и Соопштенија

Термини во месец април

 
 
Picture of Admin User
Термини во месец април
by Admin User - Thursday, 4 April 2013, 12:50 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец април, академска 2012/2013 година:
  • Пријавување испити за вонредна априлска испитна сесија: 08.04. - 12.04.2013 година
  • Априлска вонредна испитна сесија: 22.04. - 25.04.2013 година

Ви посакуваме успешна исптина сесија

Студентска служба при МИТ Универзитет