Новости и Соопштенија

Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термин

 
 
Picture of Елеонора А.
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термин
by Елеонора А. - Friday, 14 February 2020, 12:03 PM
 


Почитувани студенти,

Проф. д-р Сретен Миладиновски ги презакажува предавањата за ден 19.02.2019 година во 12:00 часот,  во објектот на МИТ Универзитет - Аеродром.