Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Tuesday, 17 March 2009, 12:51 PM
 
Се известуваат сите студенти од МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии од прва година дека часовите по предметот Англиски јазик 2, наместо во терминот по распоред, ќе биде одржан во среда, 18.03.2009, во 10:15, во предавална 3.
Оваа промена важи само за оваа недела.

Лектор по англиски јазик,
Билјана Танасоска