Новости и Соопштенија

Известување за вонредна мајска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна мајска сесија
by Admin User - Wednesday, 2 May 2012, 9:45 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека термините за мајската испитна сесија се следните:

  • Пријавување на испитите: 03.05.-09.05.2012 година
  • Мајска испитна сесија: 21.05.- 30.05.2012 година

Студентска служба
МИТ Универзитет