Новости и Соопштенија

Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-летен семестар, за академската 2022/23 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-летен семестар, за академската 2022/23 година
by Драгица Трајковска - Friday, 17 February 2023, 9:18 AM
 

Почитувани студенти,

Во прилог е Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-летен семестар, за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет