Новости и Соопштенија

Распоред за предавања во зимски семестар на Економски факултет

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за предавања во зимски семестар на Економски факултет
by Драгица Трајковска - Monday, 3 October 2022, 3:43 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е распоредот за предавања во зимски семестар на Економски факултет.

 

Со почит,

МИТ Универзитет