Новости и Соопштенија

Известување за пријавување испити за јунска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за пријавување испити за јунска испитна сесија
by Admin User - Monday, 11 May 2009, 9:24 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето на испити за јунска испитна сесија ќе се врши:
  • од 11.05.2009 до 21.05.2009 година
Јунската испитна сесија ке се одржи во периодот
  • од 01.06.2009 до 19.06.2009 година


Студентска служба
МИТ Универзитет