Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на часови за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Monday, 3 October 2022, 3:25 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е Распоред на часови за зимски семестар  на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломати.

Распоред на часови прва година.

Распоред на часови втора година.

Со почит,

МИТ Универзитет