Новости и Соопштенија

Известување за враќање на земена литература

 
 
Picture of Admin User
Известување за враќање на земена литература
by Admin User - Monday, 30 November 2009, 2:52 PM
 
Се молат сите студенти кои имаат земено книги и друга стручна литература од предметните наставници и асистенти, а сеуште ја немаат вратено, тоа да го сторат во најкраток можен рок.

Наставен кадар
МИТ Универзитет