Новости и Соопштенија

ФЕВРУАРСКИ ИСПИТЕН РОК

 
 
Picture of Елеонора А.
ФЕВРУАРСКИ ИСПИТЕН РОК
by Елеонора А. - Monday, 25 January 2021, 3:05 PM
 


Почитувани студенти,

Поради тековната ситуација со пандемијата, пријавувањето на испити во февруарска сесија се продолжува до 29.01.2021 година, без притоа да биде земена предвид казната за пријава на испити вон предвидениот рок.

Ве молиме во иднина,  редовно и секојдневно да ги следите новостите и соопштенијата, се со цел навремено и одговорно да се извршуваат тековните работи. 

Сите тековни информации и лични потреби за кои веќе сте ја контактирале студентската служба на МИТ Универзитет се земени предвид, се работи на нивно реализирање и ќе бидете лично контактирани за крајниот исход.

Бидејќи линиите се преоптеретени, Ве советуваме, доколку не успеете моментално да не добиете, да пишете на нашиот меил или на вибер на тел.бр: 076/319-319

Ги разбираме вашите потреби и ограничени рокови, но Ве молиме за трпение во ова време, во кое здравјето е на прво место и Ви благодариме за разбирањето. 


Со почит

МИТ Универзитет