Новости и Соопштенија

Соопштение!

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Соопштение!
by Кристијан Такашманов - Tuesday, 10 June 2008, 11:46 AM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетите,

Во пресрет на праксата која е задолжителна за сите редовни студенти на МИТ Факултетите и е планирана да започне во втората половина на Август 2008, секој студент треба да се изјасни која од следниве категории на претпријатија ја преферира:
  • Трговски претпријатија
  • Производни претпријатија
  • Услужни дејности
  • Банки
  • Државни институции
  • Јавни претпријатија
  • Друго*
За таа цел секој студент треба да се јави во службата за студентски прашања и да го приложи својот избор.

*Ако студентот ја избере оваа опција треба да наведе специфична категорија на претпријатија која не е дадена во горенаведените опции