Новости и Соопштенија

Јавна трибина за странски студенти во Македонија

 
 
Picture of Admin User
Јавна трибина за странски студенти во Македонија
by Admin User - Tuesday, 21 October 2014, 10:11 AM
 
ЈАВНА ТРИБИНА за реализација на проектот:
Јас како странец и мојот студентски престој во Република Македонија
Се покануваат сите заинтересирани странски студенти да присуствуваат на јавната трибина на којашто ќе биде презентирана постапката за остварување на правото за привремен престој на странец во Р. Македонија.
Јавната трибина ќе се одржи на 21.10.2014 година во Амфитеатар 1 на МИТ Универзитет со почеток од 11:00 часот.
Организатор: Министерство за внатрешни работи на Република Македонија