Новости и Соопштенија

Забава по повод патронен празник и завршеток на академската 2008/09 година

 
 
Picture of Admin User
Забава по повод патронен празник и завршеток на академската 2008/09 година
by Admin User - Monday, 1 June 2009, 1:33 PM
 

Драги студенти и вработени на МИТ Универзитет,


Ве покануваме на забава која МИТ Универзитетот ја организира по повод патрониот празник и завршетокот на академската година. Дојдете на терасата на кафе-барот Тренд во среда, на 3-ти Јуни, во 22:00 часот на заедничка дружба од МИТ!


Ве очекуваме!


МИТ Универзитет