Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за зимски семетар во академскaта 2010/2011 год.

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за зимски семетар во академскaта 2010/2011 год.
by Admin User - Monday, 18 October 2010, 9:20 AM
 
Почитувани,

Во прилог е распоредот на часови за зимскиот семетар во академскта 2010/2011 год.


Ви посакуваме успешен почеток на новата академска година.

МИТ Универзитет