Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година
by Admin User - Friday, 14 October 2011, 8:39 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите од непарните семестри од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет