Новости и Соопштенија

Пополнување на образец за статистика

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пополнување на образец за статистика
by Драгица Трајковска - Thursday, 14 April 2022, 3:00 PM
 

      Почитувани студенти,


      Сите студенти од 2-ра, 3-та и 4-та година на студии на МИТ Универзитет најдоцна до 20.04.2022 година да дојдат во просториите на МИТ Универзитет, во Служба за студентски прашања, да пополнат Образец за статистика.

      Студентите кои нема да го пополнат овој образец нема да имаат право да полагаат испити од тековната година.

      За пополнување на образецот не треба да се плати ништо.


      Со почит,

      МИТ Универзитет