Новости и Соопштенија

Известување за вонредна мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна мартовска испитна сесија
by Admin User - Tuesday, 2 March 2010, 1:21 PM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити во вонредна мартовска испитна сесија ќе биде во периодот од 08.03. - 12.03.2010 година.
Секој испит во вонредната мартовска сесија се плаќа 1500 денари.

Вонредна мартовска испитна сесија ќе се одржи во периодот од 24.03. - 31.03.2010 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет