Новости и Соопштенија

Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество

 
 
Picture of Маријан Стевановски
Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество
by Маријан Стевановски - Sunday, 10 February 2019, 5:23 PM
 

Почитувани!
МИТ Универзитет Скопје заедно со Новиот Блгарски Универзитет Софија и Центарот за проценка на ризик на храна-Бугарија на 03.07.2019 година во Софија во свечената сала на Новиот Блгарски Универзитет во Софија организираат КОНФЕРЕНЦИЈА под наслов: "ХРАНИ И ОПАКОВКИТЕ ИМ. РИСК МЕНИДЖМЪНТ В ТУРИЗМА“. .Ве покануваме да земете активно учество со своите трудови и истражувања на оваа значајна Меѓународна конференција.За вработените на МИТ Универзитет учество со сопствени трудови БЕСПЛАТНО. За сите рокови во врска со достава на трудовите и остантите информации обратете се кај Ректорот на Универзитетот.