Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет
by Невена Цонева - Thursday, 18 August 2016, 11:20 AM
 

Почитувани,

Ве известуваме за термините во месец август и септември, 2016 година:

  • Пријавување испити во септемвриска испитна сесија: 22.8. - 26.8.2016 година (право да пријават имаат само оние студенти кои имаат извршено уплата на прва рата за школарина за следната година)
  • Септемвриска испитна сесија: 5.9. - 12.9.2016 година 
  • Запишување зимски семестар за академската 2016/2017 година: 12.9. - 16.9.2016 година

Ви посакуваме успешна испитна сесија

МИТ Универзитет