Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец декември, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец декември, академска 2013/2014 година
by Admin User - Wednesday, 18 December 2013, 12:29 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец декември, академска 2013/2014 година:

  • Пријавување испити за вонредна декемвриска испитна сесија: 16.12. - 18.12.2013 година;
  • Декемвриска испитна сесија: 23.12. - 27.12.2013 година;
  • Втора колоквиумска недела: 23.12. - 27.12.2013 година;
  • Заверка на зимски и упис на летен семестар: 25.12. - 30.12.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во декемвриска испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет