Новости и Соопштенија

Промена на распоред за колоквиумска недела за Академија з агастрономија

 
 
Picture of Admin User
Промена на распоред за колоквиумска недела за Академија з агастрономија
by Admin User - Tuesday, 13 April 2010, 12:57 PM
 

Почитувани студенти,

има мала промена во распоредот на колоквиуми.Промената е следната:


- среда, 20 април 2010 година, од 14:15 во Предавална 1, I колоквиум по предметот Безбедност во туризмот

Многу успех на колоквиумот,

асистент Катерина Вељановска