Новости и Соопштенија

Известување за сите апсолвенти при МИТ Универзитет

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за сите апсолвенти при МИТ Универзитет
by Невена Цонева - Monday, 4 April 2016, 11:20 PM
 

Почитувани,

Се известуваат сите апсолвенти при МИТ Универзитет дека сликањето за Апсолвентско Табло започнува на 11.04.2016 година од 11:00. Фото Студиото се наоѓа на Бул. Кузман Јосифовски Питу во подземниот премин.
Цената е 1000 ден.


Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија – 11.04.2016  и  12.04.2016

Факултет за Безбедносни науки и Факултет за менаџмент на туризам – 13.04.2016

Факултет за архитектура – 14.04.2016 и 15.04.2016

Факултет за Психологија и Факултет за менаџмент – 18.04.2016

Исто така се известуваат сите апсолвенти дека најдоцна до 08.04.2016 год. да го потврдат своето присуство на апсолвентската вечер која ќе се одржи на 20.05.2016 год. во ресторан „Роџер Пијано“ со почеток во 19h. 


Вашето присуство може да го потврдите на следниве телефони:

Стефан: 070-429-494

Атанас: 078-464-137

Бојана: 075-443-737