Новости и Соопштенија

Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера
by Admin User - Tuesday, 12 November 2013, 11:11 AM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека во среда, 13.11.2013, од 12 до 14 часот, во aмфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи обука од НЛБ Белград - невролингвистично програмирање на тема "ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА - ВРЕМЕНСКА ЛИНИЈА".

За подетални информации обратете се во МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера или на маил career@mit.edu.mk

Ве очекуваме,
МИТ Центар за квалитет и разовј на кариера