Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска сесија 2022/2023-Факултет за безбедносни науки

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за полагање во јунска сесија 2022/2023-Факултет за безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Sunday, 11 June 2023, 1:11 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоред за полагање во јунска испитна сесија во академската 2022/2023 година на Факултет за безбедносни науки

Со почит,

МИТ Универзитет