Новости и Соопштенија

БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Wednesday, 29 January 2020, 3:45 PM
 


Почитувани студенти,

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за 2, 4, 6 и 8ми семестар на Факултетот за Безбедносни науки.