Новости и Соопштенија

Известување за одржување трибина на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување трибина на МИТ Универзитет
by Admin User - Wednesday, 9 May 2012, 9:04 AM
 
На ден 10.05.2012 година (четврток), со почеток во 12:00 часот во Aмфитеатарот на МИТ Универзитет Скопје, ќе се одржи Трибина на тема:
„Мировните договори во Хрватска како дел од разрешавањето на Југословенските конфликти, нивна реализација и ефикасно траење“

Имаме чест да објавиме дека главен излагач ќе биде хрватскиот претставник во МАРИ центарот во Скопје, Веселин Пејновиќ, поранешен пратеник во хрватското собрание и министер, советник во амбасадата на Р. Хрватска во Р. Македонија и во Р. Бугарија.
Конференцијата ќе се одржи на македонски јазик.
Се покануваат сите студенти при МИТ Универзитет Скопје да присуствуваат на оваа трибина.

Со почит,
Доц. д-р Оливер Андонов
Асс, м-р Катерина Вељановска