Новости и Соопштенија

Распоред за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година
by Невена Цонева - Thursday, 25 May 2017, 10:29 AM
 

Почитувани,

Распоредот за мајската испитна сесија во академската 2016/2017 година е следниот:

Ви посакуваме успешна сесија