Новости и Соопштенија

Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар

 
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
од Арменд Салиу - (admin) - вторник, октомври 16 2018, 10:10
 

Поради технички причини, распоредот за часови на Факултетот за психологија е променет. Измените се однесуваат на одредени предмети.

Подолу можете да го најдете променетиот распоред.

Психологија - Распоред на часови 2018/2019 - зимски семестар