Новости и Соопштенија

Известување за полагање кај Доц. д-р Весна Блажевска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагање кај Доц. д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Friday, 25 August 2023, 3:48 PM
 

Почитувани студенти,


Полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Доц. д-р Весна Блажевска ќе се одржи на 05.09.2023 година во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет