Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
DiscussionStarted byRepliesLast post
Часови по Албански јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 Mar 2009, 5:15 PM
Известување за промена во распоредот на часови Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 4 Mar 2009, 11:10 AM
Известување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 26 Feb 2009, 1:11 PM
Финална верзија на распоред на часови за МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 20 Feb 2009, 8:29 PM
Нова финална верзија на распоредот на часови Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 18 Feb 2009, 1:47 PM
Известување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 18 Feb 2009, 12:34 PM
Известување за промени во распоредот за МИТ Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Feb 2009, 11:07 AM
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 16 Feb 2009, 12:16 PM
Известување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 Feb 2009, 2:27 PM
Известување за распоред на часови за II и IV семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 Feb 2009, 2:26 PM
Промена во распоредот за февруарскиот испитен рок за МИТ Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 4 Feb 2009, 10:46 AM
Распоред на испитите во февруарски испитен рок (02.02 - 13.02. 2009) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 30 Jan 2009, 10:04 AM
ИЗВЕСТУВАЊЕ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 28 Jan 2009, 2:54 PM
Договори за студирање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 22 Jan 2009, 2:51 PM
Известување за студентите на МИТ Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 21 Jan 2009, 11:33 AM
Ревидиран распоред на колоквиум во втората колоквиумска недела (20-26.01.2009) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 20 Jan 2009, 2:21 PM
Жиро сметка и даночен број за уплата Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 Jan 2009, 10:53 AM
Заверување и запишување семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Dec 2008, 7:48 PM
Известување за колоквиумска недела и февруарска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 15 Dec 2008, 9:35 AM
Известување за пријавување на испити Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 25 Nov 2008, 7:02 AM
Известување за Ден на дрвото Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 18 Nov 2008, 3:51 PM
Известување за ноемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Nov 2008, 7:07 AM
Распоред на колоквиуми во текот на колоквиумската недела (17.11 – 23.11.2008) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 12 Nov 2008, 7:35 PM
Студенти на МИТ Факултетот за информациски технологии добитници на владини стипендии Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Mon, 3 Nov 2008, 11:14 AM
Нова финална верзија на распоредот на часови Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 27 Oct 2008, 2:32 PM
Соопштение! Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 Oct 2008, 2:07 PM
Распоред на испити во октомвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 Oct 2008, 8:53 AM
Организиран превоз за "Ајваријада" Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 2 Oct 2008, 9:13 AM
Свеченост по повод новата академска година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 1 Oct 2008, 12:43 PM
Известување од Студентска служба Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Sep 2008, 1:43 PM
Известување до студентите од втора година на МИТ Факултетот за информациски технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 3 Sep 2008, 10:57 AM
ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРАКСАТА Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 3 Sep 2008, 10:55 AM
Соопштение за заверка и запишување на семестри Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Mon, 1 Sep 2008, 3:34 PM
Емисија за претставување на МИТ Факултети Picture of Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
Mon, 28 Jul 2008, 11:18 AM
Ревидиран распоред на испити во текот на септемвриска испитна сесија Picture of Владимир Наумовски Владимир Наумовски 0 Владимир Наумовски
Fri, 11 Jul 2008, 9:17 AM
Известување за кампусот од основачот на МИТ факултетите Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 Jun 2008, 12:03 PM
Соопштение за септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 Jun 2008, 10:50 AM
Известување за летен кампус Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Jun 2008, 4:17 PM
И З В Е С Т У В А Њ Е Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Jun 2008, 2:53 PM
Летен кампус Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Tue, 17 Jun 2008, 12:21 PM
Соопштение! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Tue, 10 Jun 2008, 11:46 AM
Податоци од компјутерска лабораторија Picture of Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
Mon, 9 Jun 2008, 11:12 AM
ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 6 Jun 2008, 12:11 PM
Распоред на испити во текот на јунска испитна сесија Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Wed, 4 Jun 2008, 10:29 AM
Презентација за Internet Security Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Tue, 27 May 2008, 2:56 PM
Оптовареност по предметите (предавања и вежби)! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Tue, 27 May 2008, 2:51 PM
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 23 May 2008, 12:17 PM
Распоред на парцијални испити, мај 2008 Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Tue, 20 May 2008, 2:31 PM
И З В Е С Т У В А Њ Е! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Mon, 19 May 2008, 1:46 PM
И З В Е С Т У В А Њ Е! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Wed, 23 Apr 2008, 12:51 PM
Известување за Деловно комуницирање Picture of Панче Рибарски Панче Рибарски 0 Панче Рибарски
Thu, 3 Apr 2008, 1:32 PM
Упатство за користење на МИТ Moodle Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Sun, 30 Mar 2008, 3:38 PM
Распоред на парцијални испити, април 2008 Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Thu, 27 Mar 2008, 4:14 PM
ИЗВЕСТУВАЊЕ! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Thu, 20 Mar 2008, 2:39 PM
Соопштение за студентите на МИТ Факултетот за информациски технологии Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Thu, 20 Mar 2008, 12:06 AM
С О О П Ш Т Е Н И Е! Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 14 Mar 2008, 8:41 PM
Oracle Collaboration и iLearning недостапни за време на викендот Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 14 Mar 2008, 8:39 PM
Промени во распоредот за 2 семестар на Факултетот за Менаџмент Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 22 Feb 2008, 4:46 PM
Внимание!!! Промена на password-и на domain и Moodle Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 22 Feb 2008, 4:44 PM
Распоред на часови за 2 семестар, 2008 Picture of Кристијан Такашманов Кристијан Такашманов 0 Кристијан Такашманов
Fri, 22 Feb 2008, 4:44 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10