Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 24 Mar 2010, 1:54 PM
Распоред за мартовска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 24 Mar 2010, 9:19 AM
Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 18 Mar 2010, 1:51 PM
Конкурс на министерството за образование и наука за доделување стипендии за студии од втор циклус за академската 2010/2011 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 10 Mar 2010, 2:57 PM
Фотографирање за web страната Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 8 Mar 2010, 1:06 PM
Соопштение за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 5 Mar 2010, 3:18 PM
Известување за вонредна мартовска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 2 Mar 2010, 1:21 PM
Средба со професорката Бистра Неткова Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 2 Mar 2010, 12:54 PM
Известување за фотографирање на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 1 Mar 2010, 3:26 PM
Средба со професорката по англиски јазик Гордана Лазароска Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 1 Mar 2010, 3:22 PM
Потребни документи за заверка и запишување на семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Feb 2010, 8:32 AM
АЛЕКСАНДАР БЕЛОВ НА ЕВРОВИЗИЈА! Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 19 Feb 2010, 9:47 AM
Известување за студентите од прва и втора година на Факултетот за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 16 Feb 2010, 4:12 PM
Промена во временскиот термин за испитот по Компјутерски поддржани комуникации Picture of Јасна Таневска Јасна Таневска 0 Јасна Таневска
Mon, 15 Feb 2010, 11:48 AM
Промена во терминот за испитот по Англиски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 12 Feb 2010, 2:04 PM
Спектакуларна забава со Александар Белов во СЕЛЕКТ (Струмица) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 11 Feb 2010, 8:30 PM
Распоред на испитите во февруарски испитен рок (15.02 - 19.02. 2010) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 10 Feb 2010, 4:20 PM
Известување за студентите од МИТ КНИТ - Трета година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 8 Feb 2010, 12:16 PM
Седница на Сенат Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 20 Jan 2010, 1:31 PM
Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2010, 12:53 PM
Враќање книги во библиотека Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2010, 10:50 AM
Известување за вториот колоквиум по предметот Метеорологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Jan 2010, 10:26 AM
Распоред за втора колоквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 14 Jan 2010, 11:19 AM
Известување за февруарска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 Jan 2010, 12:58 PM
Работни и неработни денови до крајот на зимскиот семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 25 Dec 2009, 12:06 PM
Исполнување финансиски обврски според договорите за студирање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 24 Dec 2009, 4:09 PM
Термин за испит по предметот Програмирање 2, Теорија на системи или Компјутерски поддржани комуникации Picture of Јасна Таневска Јасна Таневска 0 Јасна Таневска
Mon, 21 Dec 2009, 1:50 PM
Испит по Англиски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 21 Dec 2009, 1:45 PM
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 17 Dec 2009, 9:59 AM
Работна посета на претпријатие Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Dec 2009, 2:25 PM
Исполнување финансиски обврски кон МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 7 Dec 2009, 2:46 PM
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Dec 2009, 9:02 PM
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Dec 2009, 11:03 AM
Известување за студентите на МИТ Факултет за Компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Nov 2009, 10:27 PM
Известување за враќање на земена литература Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Nov 2009, 2:52 PM
Известување за студентите на МИТ Академија за гастрономија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Nov 2009, 2:04 PM
Известување за студентите на МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Nov 2009, 1:24 PM
За студентите на МИТ КНИТ - Предавања по предметите Компјутерска графика и Мултимедијални системи Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Wed, 25 Nov 2009, 3:49 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Nov 2009, 12:54 PM
Распоред за прва колквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 Nov 2009, 2:24 PM
Стандард за изработка на семинарски труд Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 7 Nov 2009, 12:06 PM
Уплата преку трансакциска сметка Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 7 Nov 2009, 11:52 AM
Соопштение за студентите од 3 семестар на МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 5 Nov 2009, 2:59 PM
Соопштение за наставниот кадар на МИТ Универзитет Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Mon, 2 Nov 2009, 2:17 PM
Соопштение за студентите при МИТ КНИТ во V семестар, група 1 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 29 Oct 2009, 5:57 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 3-та година и МИТ Факултетот за Менаџмент за 3-та година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 29 Oct 2009, 4:33 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Безбедност и финансиска контрола за 1-ва година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 29 Oct 2009, 2:12 PM
Известување за ноемвриска испитна сесија и прва колоквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 29 Oct 2009, 11:04 AM
Ревидиран распоред на испитите во октомвриски испитен рок Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 26 Oct 2009, 3:12 PM
Распоред на испитите во октомвриски испитен рок Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 22 Oct 2009, 7:01 PM
Информација за предметот Албански јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 22 Oct 2009, 1:49 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Менаџмент на еколошки ресурси за 2-ра година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 16 Oct 2009, 12:15 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски Науки и Технологии за 3-та година и за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 Oct 2009, 12:06 PM
Презентација на системот Moodle и Oracle Collaboration Suite. Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 Oct 2009, 11:57 AM
Потпис или оцена од проф. д-р Биљана Перчинкова Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 12 Oct 2009, 1:43 PM
Промена на термин за вежби по предмет Web сервери и Web технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 Oct 2009, 12:55 PM
Промена во распоредот на часови на МИТ Факултетот за Менаџмент за 2-ра година и на МИТ Факултетот за Финансиска контрола и безбедност Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 Oct 2009, 12:53 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Компјутерски науки и технологии за 2-ра и 3-та година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 6 Oct 2009, 1:15 PM
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 5 Oct 2009, 3:10 PM
Промена на корисничките лозинки на постоечки студенти Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Fri, 2 Oct 2009, 3:28 PM
Свеченост по повод почетокот на новата академска 2009/2010 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 28 Sep 2009, 1:03 PM
Известување за октомвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 24 Sep 2009, 1:02 PM
Распоред на испитите во септемвриски испитен рок Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Sep 2009, 12:14 PM
Известување за практичната обука во НЛБ Тутунска Банка Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Jul 2009, 9:15 AM
Известување за студентите од МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 17 Jul 2009, 8:41 PM
Постдипломски студии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 7 Jul 2009, 3:37 PM
Известување за запишување на наредна академска година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 29 Jun 2009, 1:53 PM
Известување за септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 29 Jun 2009, 1:51 PM
Забава и промоција во Струмица Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 25 Jun 2009, 1:38 PM
Одржување на студентска пракса за студентите од втора година од МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 24 Jun 2009, 10:58 AM
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА МИТ ФАКУЛТЕТ ЗА КОМПЈУТЕРСКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 19 Jun 2009, 2:23 PM
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ НА МИТ - УНИВЕРЗИТЕТ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 18 Jun 2009, 4:39 PM
Известување за заверка и запишување на нареден семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 15 Jun 2009, 10:43 AM
Ревидиран распоред на испитите во јунски испитен рок Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 4 Jun 2009, 9:56 AM
Забава по повод патронен празник и завршеток на академската 2008/09 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 1 Jun 2009, 1:33 PM
Прелиминарен распоред на испити во јунски испитен рок за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 27 May 2009, 1:43 PM
Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 May 2009, 9:53 AM
Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела (25.05. - 01.06.2009) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 May 2009, 8:39 AM
Известување за школарина Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 19 May 2009, 2:02 PM
Известување за неработен ден Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 19 May 2009, 11:45 AM
Жиро сметка и даночен број за уплата Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 13 May 2009, 2:18 PM
Известување за пријавување испити за јунска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 May 2009, 9:24 AM
Конкурс за избор на асистент и помлад лектор Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 6 May 2009, 10:26 AM
Конкурс за запишување студенти на прв циклус додипломски студии во учебнaта 2009/2010 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 6 May 2009, 10:15 AM
Вакцинација против заушки Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 22 Apr 2009, 2:32 PM
Недела за консултации 21.04.2009 - 24.04.2009 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 15 Apr 2009, 10:57 AM
Прашалник за изведување студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 Apr 2009, 11:38 AM
ITIL v.3 Foundation - обука и сертификација на МИТ Универзитет Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Tue, 7 Apr 2009, 4:46 PM
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 3 Apr 2009, 1:49 PM
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 3 Apr 2009, 1:45 PM
ИТНО !!!! СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ СТУДЕНТИ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 31 Mar 2009, 1:47 PM
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Mar 2009, 12:50 PM
Достава на докази за уплата на школарина Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Mar 2009, 11:06 AM
Распоред на колоквиуми во прва колоквиумска недела (30.03. - 03.04.2009) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 Mar 2009, 1:47 PM
Оцени по предметот Англиски јазик кај проф. Stephen Hardy Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Mar 2009, 12:55 PM
Известување за студентска пракса Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Mar 2009, 11:53 AM
Известување за школарина (ажурирано) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 18 Mar 2009, 2:04 PM
Известување за сите студенти од прва година при МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Mar 2009, 1:59 PM
Известување за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Mar 2009, 12:51 PM
Известување за школарина Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 Mar 2009, 2:59 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()