Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Известување за заверка на летен семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 1 Jun 2011, 12:29 PM
Студентсиот UNESCO клуб МИТ на официалната страна на UNESCO Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 31 May 2011, 1:10 PM
Покана за свечена презентација Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 May 2011, 1:44 PM
Распоред за втора колоквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 May 2011, 12:50 PM
Известување за термини во претстојниот период Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 May 2011, 11:55 AM
Распоред за мајска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 23 May 2011, 10:43 AM
Известување за неработни денови Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 20 May 2011, 9:12 PM
Дали сакате да учествувате? Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 18 May 2011, 2:54 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 16 May 2011, 11:20 AM
Покана за промоција на албум Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 4 May 2011, 11:48 AM
Известување за вонредна мајска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 4 May 2011, 10:30 AM
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 27 Apr 2011, 10:01 AM
Известување за полагање во априлска вонредна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 26 Apr 2011, 11:55 AM
Известување за термини во априлска вонредна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 Apr 2011, 1:35 PM
Соопштение за студентите од втора година архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 20 Apr 2011, 11:56 AM
Известување за термини за одложени први колоквиуми Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Apr 2011, 1:21 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Apr 2011, 10:52 AM
Саем за образование и кариера 2011 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 12 Apr 2011, 2:48 PM
Известување за првиот колоквиум по француски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 12 Apr 2011, 11:28 AM
Известување за предавање на проф. Ѓорѓи Константиновски Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sun, 10 Apr 2011, 6:47 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2010/2011 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 8 Apr 2011, 2:06 PM
Известување за термини за месец април Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 29 Mar 2011, 2:06 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 25 Mar 2011, 12:42 PM
Распоред за мартовска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 21 Mar 2011, 3:20 PM
Покана за свечена презентација Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 17 Mar 2011, 3:27 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за Менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 16 Mar 2011, 1:23 PM
Дружење со студентите на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Mar 2011, 5:54 PM
Известување за глобалниот младински натпревар Challenge:Future 2011/12 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 2 Mar 2011, 3:10 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 2 Mar 2011, 2:36 PM
Известување за вонредна мартовка испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Mar 2011, 11:37 AM
Известување за средба со асс. Горан Михајлоски Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 25 Feb 2011, 1:02 PM
Ревидиран распоред на часови од летен семестар од академската 2010/2011 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 23 Feb 2011, 3:28 PM
Студентска забава Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 23 Feb 2011, 10:01 AM
Известување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 22 Feb 2011, 1:35 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за Компјутерски науки и Технологии Picture of Огнен Спироски Огнен Спироски 0 Огнен Спироски
Thu, 17 Feb 2011, 1:08 PM
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 15 Feb 2011, 12:28 PM
Распоред на испити во февруарски испитен рок Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 11 Feb 2011, 3:20 PM
Соопштение за начин на плаќање на административни такси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Feb 2011, 3:10 PM
Потсетување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Feb 2011, 11:34 AM
Известување за термин за земање потписи од професорот Илија Насов Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Feb 2011, 11:30 AM
Термини во месец февруари Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 31 Jan 2011, 2:17 PM
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2010/2011 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Dec 2010, 3:07 PM
Среќни новогодишни и божиќни празници Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Dec 2010, 3:07 PM
Известување за јануарска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 25 Dec 2010, 11:40 AM
Предновогодишна забава Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 21 Dec 2010, 11:48 AM
Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 17 Dec 2010, 11:31 AM
Известување за вонредна декемвриска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 29 Nov 2010, 12:48 PM
Учество на МИТ Универзитет на Саем за стипендии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 12 Nov 2010, 4:36 PM
Распоред на колоквиуми в прва колоквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 11 Nov 2010, 4:07 PM
Известување за прва колоквиумска недела и вонредна ноемвриска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 29 Oct 2010, 1:51 PM
Известување за термини во казнена октомвриска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 25 Oct 2010, 10:28 AM
Ревидиран распоред на часови за зимски семетар во академскaта 2010/2011 год. Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Oct 2010, 9:20 AM
Обука за користење на информациските системи на МИТ Универзитет Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Thu, 14 Oct 2010, 12:57 PM
Повторна средба со лекторката по англиски јазик, Катица Црвенковска Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 12 Oct 2010, 10:17 AM
Известување за задолжителна посетување на настава Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 8 Oct 2010, 1:34 PM
Пријавување на кандидати за избор на Студентски парламент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 8 Oct 2010, 1:18 PM
Обука за поставување на наставен материјал на информациските системи на МИТ Универзитет Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Thu, 7 Oct 2010, 5:55 PM
Известување за казнена октомвриска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 6 Oct 2010, 1:44 PM
Известување за средба со лекторката Катица Црвенковска Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 5 Oct 2010, 2:17 PM
МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 1 Oct 2010, 4:14 PM
Свечен академски час Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Sep 2010, 12:07 PM
Подготовка за ITIL обука и сертификација Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Mon, 20 Sep 2010, 1:40 PM
Известување за студентите од МИТ Факултетот за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 14 Sep 2010, 12:02 PM
ITIL v3 сертификација Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Tue, 14 Sep 2010, 11:01 AM
Известување за студентите од МИТ Факултетот за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 13 Sep 2010, 10:10 AM
Распоред на испити во септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 6 Sep 2010, 1:26 PM
Известување за претстојната септемвриска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 3 Sep 2010, 11:07 AM
ITIL v3 Foundation Sertifikacija Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Fri, 3 Sep 2010, 10:33 AM
Известување за септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 25 Aug 2010, 5:20 PM
Известување за студентска пракса за МИТ Факултет за менаџмент и МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 Aug 2010, 6:33 PM
Известување за судентска пракса во академската 2009 / 2010 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 12 Aug 2010, 2:54 PM
Модел и упатство за дипломска работа Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 29 Jun 2010, 1:34 PM
Известување за студентите на МИТ Факултет за Архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 18 Jun 2010, 3:56 PM
Пријава за дипломски труд Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 17 Jun 2010, 2:03 PM
Известување за студентите од трета година на Факултет за менаџмент Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 16 Jun 2010, 12:10 PM
За студентите од втора година на Факултет за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 15 Jun 2010, 11:53 AM
Земање потписи по одредени предмети Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 15 Jun 2010, 11:50 AM
Распоред за јунска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 11 Jun 2010, 2:31 PM
Распоред за втора колоквиумска недела (07.06. - 11.06.2010) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 3 Jun 2010, 12:44 PM
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 3 Jun 2010, 9:35 AM
Известување за концерт на Влатко Илиевски Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 26 May 2010, 2:53 PM
Известување за втора колоквиумска недела и јунска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 26 May 2010, 2:05 PM
Известување за апсолвентска вечера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 25 May 2010, 12:59 PM
Известување за сите студенти кои ги немаат подмирено финансиските обврски за студирање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 19 May 2010, 12:13 PM
Известување за тест по англиски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 19 May 2010, 11:52 AM
Студентска екскурзија во Пешна Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 12 May 2010, 3:08 PM
Соопштение за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 12 May 2010, 9:31 AM
Соопштение за студентите од Факултет за безбедност и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 6 May 2010, 10:08 AM
Распоред за априлска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 27 Apr 2010, 1:30 PM
Повторна средба со професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 21 Apr 2010, 1:41 PM
Известување за сите апсолвенти на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 19 Apr 2010, 11:21 AM
Промена на распоред за колоквиумска недела за Академија з агастрономија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 Apr 2010, 12:57 PM
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од III година на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 Apr 2010, 9:41 AM
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 Apr 2010, 4:38 PM
Распоред за прва колоквиумска недела (12 - 17.04.2010) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 Apr 2010, 12:59 PM
Известување за априлска казнена сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 8 Apr 2010, 1:21 PM
МИТ Универзитет на сите Православни христијани им ги честита Велигденските празници Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 1 Apr 2010, 4:46 PM
ITIL v3 работилница Picture of Васе Тушевски Васе Тушевски 0 Васе Тушевски
Sun, 28 Mar 2010, 4:19 PM
Вторник, 30.03.2010 година - неработен ден - Ден на дрвото Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Mar 2010, 2:23 PM
Измени во распоредот за понеделник, 29.03.2010 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Mar 2010, 5:28 AM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()