Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Факултет за психологија - Распоред за октомвриска сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 25 Oct 2019, 11:38 AM
ФАКУЛТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА - Распоред на часови Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 21 Oct 2019, 11:53 AM
ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - Распоред на часови Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 21 Oct 2019, 11:53 AM
Известување за студентите на Факултетот за психологија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Wed, 16 Oct 2019, 4:26 PM
Факултет за психологија - Распоред за зимски семестар Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Tue, 15 Oct 2019, 11:57 AM
сепСептемвриската испитна сесија за факултет за менаџмент Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 23 Sep 2019, 9:47 AM
Септемвриската испитна сесија - Економски Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 23 Sep 2019, 9:46 AM
Септемвриска испитна сесија - МЕР Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 23 Sep 2019, 9:44 AM
Септемвриска испитна сесија - Факултет за психологија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Thu, 19 Sep 2019, 4:52 PM
РАСПОРЕД СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019 ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 17 Sep 2019, 10:46 AM
АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 20 Aug 2019, 12:22 PM
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Mon, 19 Aug 2019, 2:41 PM
ЛИТЕРАТУРА - насл. доц. д-р Александар Маркоски Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 23 Jul 2019, 7:08 PM
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 9 Jul 2019, 4:43 PM
Факултет за психологија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Mon, 8 Jul 2019, 5:03 PM
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Mon, 8 Jul 2019, 2:59 PM
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Fri, 5 Jul 2019, 2:41 PM
Резултати од полагања јунска испитна сесија кај Проф.д-р Маријан Стевановски Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 2 Jul 2019, 12:24 PM
Соопштение Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 28 Jun 2019, 10:33 AM
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за јунска испитна сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 21 Jun 2019, 7:40 PM
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси - распоред за јунска испитна сесија Picture of Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
Thu, 20 Jun 2019, 12:01 PM
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р МАРИЈАН СТЕВАНОВСКИ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 20 Jun 2019, 12:51 AM
Факултет за психологија - ПРОМЕНА НА РАСПОРЕД Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Wed, 19 Jun 2019, 11:10 PM
ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 19 Jun 2019, 8:03 PM
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 19 Jun 2019, 5:36 PM
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 19 Jun 2019, 4:04 PM
Факултет за психологија - Јунска испитна сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Wed, 19 Jun 2019, 10:52 AM
Факултет за психологија - Втора колоквиумска сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Mon, 27 May 2019, 3:41 PM
Факултет за психологија - Мајска испитна сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Thu, 23 May 2019, 2:52 PM
РАСПОРЕД за ВТОР КОЛОКВИУМ ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 22 May 2019, 7:15 PM
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФМЕР Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 21 May 2019, 1:00 PM
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 21 May 2019, 12:58 PM
Распоред за априлска испитна сесија Факултет за менаџмент, 2018/2019 Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Tue, 23 Apr 2019, 9:10 AM
Резултати од полагања мартовска сесија Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Sat, 20 Apr 2019, 10:40 AM
Факултет за психологија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 19 Apr 2019, 2:52 PM
РАСПОРЕД за АПРИЛСКА испитна сесија ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Mon, 15 Apr 2019, 7:06 PM
Распоред за прв колоквиум Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 5 Apr 2019, 1:34 PM
РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 4 Apr 2019, 10:15 AM
Факултет за менаџмент- Распоред за мартовска испитна сесија Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 25 Mar 2019, 9:04 AM
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 25 Mar 2019, 9:02 AM
Факултет за психологија - Распоред за мартовска испитна сесија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 22 Mar 2019, 2:08 PM
ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 20 Mar 2019, 1:48 PM
РАСПОРЕД за МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 20 Mar 2019, 1:24 PM
Основите на невропсихологијата - Гостинско предавање Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Tue, 12 Mar 2019, 9:25 AM
Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Thu, 21 Feb 2019, 12:04 PM
Економски факултет - распоред на часови Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 18 Feb 2019, 9:40 AM
Факултет за психологија Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Sat, 16 Feb 2019, 6:10 PM
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Sat, 16 Feb 2019, 12:38 PM
ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Fri, 15 Feb 2019, 11:46 AM
Материјали за конференција во Софија Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Fri, 15 Feb 2019, 11:45 AM
Политики и институции на ЕУ Picture of Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
Mon, 11 Feb 2019, 9:52 AM
Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Sun, 10 Feb 2019, 5:23 PM
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Sat, 9 Feb 2019, 8:43 PM
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за психологија - ДОПОЛНЕТ Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 8 Feb 2019, 1:24 PM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за МЕНАЏМЕНТ НА ЕКОЛОШКИ РЕСУРСИ - зимски семестар 2018/2019 Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Fri, 8 Feb 2019, 11:37 AM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Fri, 8 Feb 2019, 10:59 AM
Понуди за студентски екскурзии Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Thu, 7 Feb 2019, 1:24 PM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Thu, 7 Feb 2019, 11:09 AM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 5 Feb 2019, 10:22 PM
Презентација на понуди за студентски екскурзии Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Thu, 31 Jan 2019, 6:07 PM
ФМЕР - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 18 Dec 2018, 1:38 PM
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Mon, 17 Dec 2018, 10:42 AM
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 6 Dec 2018, 7:11 PM
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 22 Nov 2018, 12:22 PM
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019 Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Fri, 16 Nov 2018, 8:40 AM
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица Picture of Мирослав Пендароски Мирослав Пендароски 0 Мирослав Пендароски
Wed, 14 Nov 2018, 3:57 AM
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Sun, 28 Oct 2018, 11:33 AM
Електронски сметки Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Wed, 24 Oct 2018, 9:47 AM
МЕР - Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 2:07 PM
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 11:08 AM
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 11:00 AM
Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Tue, 16 Oct 2018, 10:10 PM
Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Tue, 16 Oct 2018, 8:06 PM
Резултати од полагање септемвриска сесија 2018 по предметот Статистика Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:28 PM
Резултати од полагања септемвриска сесија 2018 по предметот Сметководство Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:27 PM
Резултати од полагање Септемвриска сесија 2018 по предметот математика Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:27 PM
Резултати од полагање по предметот Математика септемвриска сесија 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:25 PM
Резултати од полагања Компјутерско право септември 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:25 PM
Резултати од полагање по предметот ИСКР септемвриска сесија 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:24 PM
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОЛАГАЊА ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:22 PM
Известување за запишување на зимскиот семестар во академската 2018/2019 година Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Thu, 13 Sep 2018, 6:35 PM
Нов термин - Септемвриска сесија 2018 Picture of Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
Thu, 6 Sep 2018, 10:22 AM
СООПШТЕНИЕ за СТУДЕНТИТЕ од ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 5 Sep 2018, 6:38 PM
Измена во распоредот на факутетот за архитектура Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Sun, 2 Sep 2018, 3:28 PM
Распоред на испити за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 31 Aug 2018, 11:49 AM
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 3 Jul 2018, 11:38 AM
Распоред на испити за јулска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 3 Jul 2018, 11:36 AM
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 25 Jun 2018, 4:57 PM
Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 25 Jun 2018, 9:56 AM
Известување за испитите по германски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 20 Jun 2018, 12:32 PM
Известување за испитите кај проф. д-р Марула Николоска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 18 Jun 2018, 11:48 AM
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 14 Jun 2018, 7:42 PM
Промена на термин за испит по англиски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 28 May 2018, 11:02 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 24 May 2018, 1:22 PM
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 23 May 2018, 2:08 PM
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 23 May 2018, 2:07 PM
Известување за апсолвентска вечер Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 17 May 2018, 10:02 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 9 May 2018, 9:48 AM
Известување за предавање и работилница Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 7 May 2018, 1:38 PM
Известување за студентите на Факултетот за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 7 May 2018, 12:20 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()