Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Известување за фотографирање на апсолвенти Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 4 May 2018, 12:04 PM
Известување за термини за предавања кај проф. д-р Маријан Стевановски Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 30 Apr 2018, 2:41 PM
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 20 Apr 2018, 11:59 AM
Гостинско предавање на тема „РЕЛИГИЈАТА И МЕДИУМИТЕ ВО ОПШТЕСТВО НА ПОСТ-ВИСТИНА: ПАТЕШЕСТВИЕ НА ЕДЕН BBC НОВИНАР“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 13 Apr 2018, 9:38 AM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 4 Apr 2018, 11:02 AM
Известување за студентска посета за студентите од Факултет за еколошки ресурси Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 12:21 PM
Известување за гостинско предавање Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 11:06 AM
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 11:05 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Sun, 11 Mar 2018, 10:06 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 5 Mar 2018, 2:04 PM
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 1 Mar 2018, 10:24 AM
Студентската посета на Народната банка на Република Македонија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 27 Feb 2018, 2:24 PM
Покана за предавање - „Појавни форми и безбедносни ризици на високо-технолошкиот криминал“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Feb 2018, 9:45 AM
Известување за практична настава за студентите од Факултет за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 22 Feb 2018, 11:00 AM
Ревидиран распоред на часови за летнииот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 19 Feb 2018, 12:10 PM
Посета на Илегалната Оружарница од НОВ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 16 Feb 2018, 11:14 AM
Трансфер на студенти Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 12 Feb 2018, 1:45 PM
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 2 Feb 2018, 1:06 PM
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 29 Jan 2018, 11:34 AM
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Sat, 23 Dec 2017, 7:12 PM
Распоред за декемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 22 Dec 2017, 9:02 AM
Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 15 Dec 2017, 10:27 AM
Предавање на тема: Љубов и партнерски односи Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 11 Dec 2017, 11:07 AM
Посета на Македонска берза Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Nov 2017, 12:48 PM
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Nov 2017, 12:48 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар за академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 10 Nov 2017, 1:58 PM
Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 6 Nov 2017, 12:21 PM
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 31 Oct 2017, 12:41 PM
Известување за студентите од прва година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 26 Oct 2017, 1:21 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија - 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 24 Oct 2017, 1:57 PM
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 5 Sep 2017, 8:05 PM
Известување за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 9 Aug 2017, 10:11 AM
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 4 Jul 2017, 12:34 PM
Известување за термин во јунска сесија кај проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 28 Jun 2017, 2:18 PM
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 21 Jun 2017, 9:21 AM
Известување за заверка на семестар Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 9 Jun 2017, 12:15 PM
ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТСКИ ПРОЕКТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРХИТЕКТУРА Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 8 Jun 2017, 10:56 AM
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 25 May 2017, 10:29 AM
Распоред за втора колквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 23 May 2017, 12:53 PM
Распоред за мајска испитна сесија за Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 22 May 2017, 2:28 PM
Гостинско предавање: Психологијата во социјалната работа - теоретско наследство или инспирација Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 22 May 2017, 10:08 AM
Распоред за колоквиумска недела за Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија и Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 19 May 2017, 1:48 PM
Награда од 1000 долари на конкурс за најдобар есеј Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 16 May 2017, 11:17 AM
Известување за практична работа во Народна Банка на Република Македонија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 28 Apr 2017, 10:32 AM
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 24 Apr 2017, 10:26 AM
Известување за одржување работилница Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 10 Apr 2017, 9:54 AM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 3 Apr 2017, 1:56 PM
Распоред на испити во мартовската испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 23 Mar 2017, 2:39 PM
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 13 Mar 2017, 9:15 AM
Гостинско предавање на тема „Социјално претприемништво“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Feb 2017, 10:49 AM
Известување за почеток на летниот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 8 Feb 2017, 2:04 PM
Известување за термин за испит Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 1 Feb 2017, 2:52 PM
Распоред на испити во февруарската испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 30 Jan 2017, 12:55 PM
Известување за сите студенти на Факултетот за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 26 Jan 2017, 10:15 AM
Активности на МИТ Универзитет во месец јануари, 2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 30 Dec 2016, 10:56 AM
Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 22 Dec 2016, 5:01 PM
Распоред на испити во декемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 22 Dec 2016, 5:00 PM
Гостинско предавање на МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 19 Dec 2016, 3:54 PM
Професионално гостување на Факултетот за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 14 Dec 2016, 2:02 PM
Известување за посета на Центарот за управување со кризи за студентите од II (втора) година од Факултетот за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 9 Dec 2016, 10:24 AM
Покана за работилница на тема: „Кажи и НЕ на корупцијата - секое НЕ се брои!“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 5 Dec 2016, 1:32 PM
Предавање - клиничка настава: Полиграф Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 5 Dec 2016, 9:33 AM
Предавање - клиничка настава: Форензичка ентомологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 2 Dec 2016, 5:23 PM
Покана за младинска дебата Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 24 Nov 2016, 7:39 PM
Предавање на тема: Нуклеарното разоружување во мултиполарниот свет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 23 Nov 2016, 9:33 AM
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 18 Nov 2016, 6:31 PM
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 14 Nov 2016, 12:26 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 9 Nov 2016, 11:17 AM
Гостинско предавање на Факултет за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Nov 2016, 12:01 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 25 Oct 2016, 10:24 AM
Известување Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 27 Sep 2016, 7:27 PM
Известување за студентите на Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 7 Sep 2016, 2:24 PM
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 2 Sep 2016, 1:38 PM
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 18 Aug 2016, 11:20 AM
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 4 Jul 2016, 11:18 AM
Известување за свечено доделување на дипломи Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Jun 2016, 11:17 AM
Известување за одржување презентација од страна на Израелската школа за пилоти Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 16 Jun 2016, 1:12 PM
Ревидиран распоред за јунска испитна сесија во летниот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 10 Jun 2016, 12:06 PM
Известување за пракса за студентите од Факултетот за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 2 Jun 2016, 12:13 PM
Распоред на колоквиумите во втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 26 May 2016, 11:20 AM
Распоред за мајска испитна сесија (25.5. - 31.5.) во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 20 May 2016, 2:25 PM
Известување за одржување на втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 16 May 2016, 2:10 PM
Покана за предавање на тема: Нуклеарното разоружување во мултиполарниот свет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 10 May 2016, 12:26 PM
Експертско предавање на тема: Придонесот на АРМ во мировните мисии Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 9 May 2016, 1:28 PM
Известување за термини за одржување испити кај проф. д-р Марула Николоска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 27 Apr 2016, 11:35 AM
Распоредот за априлската испитна сесија (25.4. - 28.4.2016 година) во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 Apr 2016, 2:03 PM
Известување за одржување гостинско предавање Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 20 Apr 2016, 10:17 AM
Студентски конкурс Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 12 Apr 2016, 10:43 AM
Известување за сите апсолвенти при МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 4 Apr 2016, 11:20 PM
Распоред на колоквиумите во првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 31 Mar 2016, 2:27 PM
Распоред за мартовска испитна сесија (28.3. - 1.4.2016 година) Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 28 Mar 2016, 12:00 PM
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 29 Feb 2016, 2:31 PM
Распоред за февруарската испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 29 Jan 2016, 12:38 PM
Распоред за јануарска испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 15 Jan 2016, 2:24 PM
Известување за активности во текот на зимскиот распуст Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 23 Dec 2015, 2:13 PM
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 18 Dec 2015, 1:27 PM
Известување за одржување мотивирачки форум за претприемачи „Побрзо, повисоко, помоќно“ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 17 Dec 2015, 9:41 AM
Распоред за декемвриска испитна сесија (18.12. - 24.12.2015 год.) во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 16 Dec 2015, 2:27 PM
Прва конференција за неуспесите на успешните – iFail Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 7 Dec 2015, 12:25 PM
Центар за квалитет и развој на кариера на Саем за вработување Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Nov 2015, 2:16 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()