Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Известување за одржување предавање на Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 30 Apr 2014, 2:21 PM
Известување за одржување на работилница Up-cycling Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 28 Apr 2014, 12:01 PM
Распоред за полагање во априлска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 23 Apr 2014, 3:04 PM
Известување за можност за вршење практична работа во Народна банка на Р. Македонија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 14 Apr 2014, 10:07 AM
Известување за одржување на обуки во соработка со Агенцијата за вработување Тренквалдер Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 9 Apr 2014, 3:01 PM
Известување за одржување презентација на Еду Картичка Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 3 Apr 2014, 2:01 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 3 Apr 2014, 9:39 AM
Известување за правила за полагање колоквиуми и испити Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Apr 2014, 11:11 AM
Распоред за полагање во мартовска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 27 Mar 2014, 2:28 PM
Известување за одржување клиничка настава Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 17 Mar 2014, 10:39 AM
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 17 Mar 2014, 10:19 AM
Известување за сите апсолвенти Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Mar 2014, 2:09 PM
Makedonca dili öğretimi için duyuru Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Mar 2014, 2:05 PM
Известување за настава по македонски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Mar 2014, 2:03 PM
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Mar 2014, 1:42 PM
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 3 Feb 2014, 2:13 PM
Потсетување за термини во месец јануари, 2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 21 Jan 2014, 11:09 AM
Известување за одржување летна школа во ЦЕРН Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 3 Jan 2014, 12:35 PM
СРЕЌНА НОВА 2014 ГОДИНА Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Dec 2013, 10:37 AM
Известување за термини во месец јануари, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Dec 2013, 10:34 AM
Известување за одржување предавање на Факултетот за менаџмент на туризам Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Dec 2013, 2:53 PM
Распоред на испити за декемвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Dec 2013, 2:34 PM
Распоред за втора колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Dec 2013, 2:16 PM
Известување за термини во месец декември, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 18 Dec 2013, 12:29 PM
Известување за одржување на работилница на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 Dec 2013, 1:50 PM
Известување за одржување на предавање од невладината организација Slow food Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 Dec 2013, 12:34 PM
Анкетен прашалник Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 5 Dec 2013, 12:24 PM
Известување за ненавремена уплата Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 2 Dec 2013, 2:57 PM
Известување за посета на Македонска берза на хартии од вредност Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 2 Dec 2013, 2:50 PM
Известување за сите студенти Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 28 Nov 2013, 10:39 AM
Обуки за Проектен менаџмент и Комуникациски вештини Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 28 Nov 2013, 10:38 AM
Известување за одржување на обуки во соработка со Младите можат Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 26 Nov 2013, 9:26 AM
Јавен повик за доставување на пријави за избор на „Најдобар млад научник“ за 2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 22 Nov 2013, 1:42 PM
Распоред на испити за ноемвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 Nov 2013, 11:13 AM
Известување за одржување на обуки во рамки на МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 Nov 2013, 9:01 PM
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 15 Nov 2013, 1:29 PM
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 12 Nov 2013, 11:11 AM
Bildiri Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 Nov 2013, 2:51 PM
Известување за одржување на промоција Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sun, 10 Nov 2013, 2:19 PM
Известување за термини во месец ноември, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 8 Nov 2013, 10:02 AM
Конкурс за Еразмус мобилност Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 6 Nov 2013, 12:42 PM
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 4 Nov 2013, 1:16 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 31 Oct 2013, 2:51 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 26 Oct 2013, 9:30 PM
Известување за одржување предавање на МИТ центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 25 Oct 2013, 6:53 PM
Bildiri Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 25 Oct 2013, 11:42 AM
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 18 Oct 2013, 2:31 PM
Известување за одржување на обуки во соработка со NLB Центар - Белград Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 15 Oct 2013, 1:03 PM
Известување за термини во месец октомври, академска 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 2 Oct 2013, 1:07 PM
Известување за одржување презентација во рамките на Центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 1 Oct 2013, 2:03 PM
Известување за одржување на обуки во соработка со NLP Центар - Белград Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 30 Sep 2013, 2:30 PM
Известување за новите студенти на МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 25 Sep 2013, 2:24 PM
Известување за одржување на првиот академски час Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 23 Sep 2013, 10:14 AM
Известување за почеток на новата академска година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 13 Sep 2013, 2:54 PM
Распоред за септемвриска сесија во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 6 Sep 2013, 2:00 PM
Повик на студентите за учество на конференција во Загреб Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 2 Sep 2013, 2:35 PM
Известување за септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 2 Sep 2013, 10:54 AM
Известување Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Mon, 22 Jul 2013, 12:25 PM
Заверка на летен и запишување на следен семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 28 Jun 2013, 1:22 PM
Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Министерството за економија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 25 Jun 2013, 11:27 AM
Известување за јулска испитна сесија во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 24 Jun 2013, 12:21 PM
Распоред за јунска испитна сесија, 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 20 Jun 2013, 2:16 PM
Повик за регионален Евро-атлански камп REACT 2013 - Плав, Црна Гора Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 18 Jun 2013, 12:00 PM
Фотографирање на апсолвенти Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 17 Jun 2013, 1:00 PM
Известување за студентите од Факултетот за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 14 Jun 2013, 12:34 PM
Известување за промена на термин на јунска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 13 Jun 2013, 11:55 AM
Увид во досие! Picture of Билјана Апостолова Билјана Апостолова 0 Билјана Апостолова
Wed, 12 Jun 2013, 4:19 PM
Свечено доделување на дипломи на прв, втор и трет циклус на студии при МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 7 Jun 2013, 3:10 PM
Известување за јунска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 7 Jun 2013, 11:59 AM
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 May 2013, 1:31 PM
Конкурс за учество во Еразмус мобилност за академската 2013/14 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sun, 26 May 2013, 11:48 AM
Известување за одржување на предавање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 23 May 2013, 2:26 PM
Распоред за мајска вонредна сесија, 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 23 May 2013, 2:22 PM
Анкета за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 17 May 2013, 12:21 PM
Известување за сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 15 May 2013, 2:16 PM
Термини до крајот на летниот семестар во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 13 May 2013, 11:35 AM
Известување за одржување на предавање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 May 2013, 11:52 AM
Центар за квалитет и развој на кариери Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 30 Apr 2013, 2:16 PM
Известување за термини во месец мај Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 30 Apr 2013, 1:56 PM
Известување за одржување на обуки во Центарот за квалитет и развој на кариери при МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 24 Apr 2013, 10:48 AM
Центар за квалитет и развој на кариери Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 24 Apr 2013, 10:47 AM
Известување за одржување на семинар во Истанбул Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 23 Apr 2013, 1:01 PM
Распоред за априлска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 22 Apr 2013, 1:45 PM
Известување за одржување на презентација Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 16 Apr 2013, 12:30 PM
Известување за одржување обука на МИТ Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sun, 14 Apr 2013, 7:28 PM
Термини во месец април Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 4 Apr 2013, 12:50 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 2 Apr 2013, 2:34 PM
Обука за студентите на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 22 Mar 2013, 2:11 PM
Распоред за мартовска вонредна сесија, 2012/2013 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 20 Mar 2013, 3:46 PM
Известување за мартовска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 28 Feb 2013, 9:49 AM
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 20 Feb 2013, 3:11 PM
Соопштение за одржување на семинар Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Wed, 13 Feb 2013, 3:10 PM
Презентација на програма за размена и мобилност на студенти Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 13 Feb 2013, 11:07 AM
Известување за заверка и запишување на семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 4 Feb 2013, 11:33 AM
Распоред на испити во февруарска испитна сесија, 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 4 Feb 2013, 11:31 AM
Распоред за јануарска вонредна сесија, 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 14 Jan 2013, 10:32 AM
Известување Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Sun, 13 Jan 2013, 6:39 PM
Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Thu, 10 Jan 2013, 10:31 AM
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 28 Dec 2012, 8:11 PM
СРЕЌНА НОВА 2013та ГОДИНА Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 28 Dec 2012, 3:32 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()